Vážení přátelé, vítejte u druhého dílu našeho zpravodajství stran chystané druhé řadové desky "Certa Omnibus Hora" pražského post-metal/doomového kvintetu The Corona Lantern. Dnes poněkud změníme obvyklou sekvenci a podíváme se na vizuální zpracování alba.

Toto si vzala kompletně na starosti Daniela Neumanová, zpěvačka TCL a vynikající metalová výtvarnice z Dahlien Design, přičemž její pojetí jednoznačně akcentuje to, co jsme předesílali už minule, tedy, že po lyrické stránce se "Certa Omnibus Hora" pohybuje v umrlčích intencích.

Za zmínku rozhodně stojí i technické provedení, jelikož veškeré fotografie, na kterých je celá vizualizace do značné míry postavena, vznikaly za použití ikonické dvouoké zrcadlovky Flexaret a tedy na svitkový film.


Dále tu máme samozřejmě též tracklist celého alba, a i k němu se váže jedna kuriozita. Pokud si totiž názvy všech šesti kompozic přečtete za sebou, vyjde vám z toho krátká báseň:

As Wide Eyes Travel / Through This Swamp of Oblivion / Up the Last Hill / Hours Between Heartbeats / Make Me Forget / The Truth and Its Will

Tak enjoy a více zase příště!