Vážení přátelé, jak vypadal ediční plán našeho vydavatelství v první polovině letošního roku jsme si připomněli, dnes tedy navážeme a podíváme se na co se ještě můžete těšit! A to nejen ve druhé polovině roku, ale i začátkem roku příštího, přičemž to bude jednoznačně na literární frontě. Takže co pro vás chystáme?

Říjen 2022: dotisk knihy "Ronnie James Dio: Životopis heavymetalové ikony", tedy neoficiální biografie jedné velké legendy od amerického spisovatele Jamese Curla.

Listopad 2022: "Black Metal: Kult nikdy nezemře", aneb třetí díl blackmetalové ságy z pera anglického spisovatele a hudebního novináře Dayla Pattersona, ve kterém se vrátíme na norskou scénu ke kapelám jako Satyricon, Kampfar, Solefald nebo Wardruna, dále se podíváme do Polska za Xantotol, Arkona, Evilfeast nebo Mgła, a ve finále se ponoříme do vod depresivního blacku v podání Strid, Bethlehem nebo Forgotten Tomb.

Leden 2023: "Bez oslav: Oficiální příběh Paradise Lost", tedy český překlad nového vydání autorizované biografie britské legendy doom/gothic metalu, kterou její autor, americký spisovatel a hudební publicista David Gehlke, rozšířil a dovedl tak od začátků v roce 1988 vskutku až do současnosti, tedy do období alba "Obsidian".

Všechny tituly si můžete předobjednat již nyní na MetalGate e-shop: CZ / SK

Tolik tedy souhrnem, nicméně obě novinky vám samozřejmě představíme blíže v rámci našeho obvyklého zpravodajství, takže zůstaňte na příjmu!

Enjoy!