Vážení přátelé, je tady třetí díl našeho zpravodajství stran chystané bible všech gurmánů a požitkářů, tedy knihy "Necro Cook: Podivuhodná kuchařka Toma Necrococka a Houbové Marie". Dnes navážeme na minulý, takříkajíc telegrafický, přehled obsahu díla a ponoříme se do něj konkrétněji.

A pokud sledujete naše zpravodajské relace pravidelně, tak už víte, že to neznamená nic jiného než ukázku z knihy. Jelikož se ale jedná o dílo se značným obsahovým přesahem, tedy jak jsme avizovali, nenajdete tam čistě jen recepty, ale i nejrůznější kulinářské rady či Necrocockovy gastronomické zážitky z cest, naservírujeme vám ukázky hned dvě

V té dnešní první se nicméně podíváme na jádro kuchařky jako takové a nabídneme vám tedy jeden recept z Necrocockovy kuchyně. Konkrétně nadívané kůzlečí nebo jehněčí hrudí, když se nám blíží ty Velikonoce. 

Celá ukázka se k vám navíc dostává v podobě, v jaké se objeví v knize jako takové, díky čemuž si tak můžete prohlédnout i sazbu Radka "Onehalph" Doležího.

Tak enjoy a více zase příště!