Vážení přátelé, nedávno jsme letmo zmínili, že v našem letošním edičním plánu najdete hned několik speciálních projektů. A právě dnes se dostáváme k dalšímu z nich, přičemž tento rozhodně splňuje definici pojmu "netradiční".

Toma Necrococka (ex-Master's Hammer, Necrocock, Kaviar Kavalier) coby jednu z ikonických postav domácí metalové, ale i širší hudební, scény jistě nemusíme nějak zvlášť představovat. Ať už jeho kariéru pozorně sledujete nebo jste například četli jeho životopis v rámci série "Dělníci kovu", určitě vám neunikl fakt, že krom ledasčeho jiného je Necrocock i vášnivým gurmánem a mistrem kulinářského umění, které nejenže poctivě pěstuje dlouhá léta, ale nyní se ho navíc rozhodl zaznamenat pro další pokolení!

A jelikož u něčeho takového nemůže MetalGate chybět, naším dalším počinem v oblasti literatury tak budiž "Necro Cook: Podivuhodná kuchařka Toma Necrococka & Houbové Marie", kterou pro vás chystáme již na příští měsíc!

Těšit se můžete na více než 200 stran těch nejlepších necroreceptů pro čtvero ročních období, kulinářských rad a postřehů, či vzpomínek na gastronomické zážitky z Necrocockových nesčetných cest.

A aby toho nebylo málo, celá záležitost má i svou hudební dimenzi. K Podivuhodné kuchařce totiž Necrocock zkomponoval tří skladbové EP "Tafelmusik (Das Vorgericht)", jednak coby její soundtrack, ale zároveň i coby ouverturu ke své příští studiové desce.

Tolik tedy úvodem naší zpravodajské relace, přičemž další detaily vám přineseme v následujících týdnech. Takže zůstaňte na příjmu a enjoy!


Video by Woll Design