Vážení přátelé, vítejte u dalšího zářezu v edičním plánu našeho vydavatelství pro letošní rok. Vracíme se opět na literární frontu, takže by měli zbystřit nejen všichni čtenáři, ale zároveň i fanoušci klasického heavy metalu, jelikož naše další publikace, na kterou se můžete těšit ke konci října, je věnovaná jedné z čelních osobností právě tohoto žánru.

A když řekneme, že se jedná o člověka, jenž pro metal navěky zpopularizoval neodmyslitelný metalový pozdrav v podobě vztyčeného ukazováčku a malíčku, a jehož hudební dráha je spjata např. s kapelami Rainbow, Heaven and Hell nebo Black Sabbath, vy již nyní jistě správně tušíte, že onou personou je Ronald James Padavona, v metalovém světě známého coby RONNIE JAMES DIO!

Na oficiální biografii tohoto jednoho z nejvýznamnějších heavy metalových zpěváků, který od roku 2010 žel již není mezi námi, se čekalo opravdu dlouho. Tak dlouho, že amerického spisovatele Jamese Curla jednoho dne to čekání přestalo bavit, takříkajíc si vyhrnul rukávy a sám se pustil do psaní Diova životopisu. Prací na knize strávil poctivých šestnáct měsíců, přičemž výsledek spatřil světlo světa v roce 2018 pod názvem „Ronnie James Dio: Životopis heavymetalové ikony“.

A právě tuto neoficiální biografii vám nyní v českém překladu přinášíme i my. Těšit se můžete na poutavý příběh, jenž vás provede šesti dekádami hudebního života tohoto malého velkého muže, a to ve 14 kapitolách na více než 200 stranách.

Více o knize se samozřejmě dozvíte v rámci našeho obvyklého zpravodajství, takže zůstaňte na příjmu!

Enjoy a více zase příště!


Teaser by Woll Design