Vážení přátelé, vítejte u čtvrtého dílu našeho zpravodajství stran říjnové dvojvydání. Dnes se podíváme na vizuální zpracování obou chystaných desek.

V případě "Old Dogs" zvolili Six Degrees Of Separation minimalistický design, o který se postarala Pavla Danenbergerová, přičemž se v jejím případě jedná o vůbec první počin na poli metalové grafiky.


"Arrival" od Arch Of Hell naopak přichází se vskutku epickou podívanou, jejímž autorem je zkušený metalový výtvarník Mustapha Design Dz.

Tak jak se vám líbí?


To samozřejmě není všechno. Jak je zvykem, zároveň tu máme i tracklisty jednotlivých alb. A rovnou můžeme předeslat, že v obou případech vás čeká vskutku pořádná porce nového materiálu.

Na "Old Dogs" totiž najdete hned 12 nových skladeb, a to jmenovitě:

Lunacy Mantra / Standing on the Shoulders of / Blind Date with the Past / Best for Me / Common Aim Ltd / In between / Thoughtfull Sheep (Coming of age) / Moral Sportsmanship / Tied by Shame / For the little girl / Last Days of Sisyphus / Thin Line

"Arrival" pak nabídne jen o skladbu méně, tedy 11 nových pecek:

Chariots of the Gods / Arrival / Nile / Sachmet / Curse of Reincarnation / 19.07.13 / Stardust / Follow the Sphinx / Ambrosia / Ungrateful / Vanishing out of the Earth

Tak enjoy a více zase příště!