Vážení přátelé, je tady druhé pokračování našeho zpravodajství stran prvního dílu nové knižní série Dělníci kovu z pera Václava Votruby, v rámci které se můžete těšit na autorizované životopisy význačných osobností domácí metalové scény. Pokud jste na základě naší minulé úvodní anonce tipovali, že "objektem" prvního dílu, který a propos vyjde letos v červnu, je Tom Necrocock, trefili jste to naprosto správně.

Připravte se tedy na unikátní exkurz do bizarního světa tohoto legendami opředeného nezaměnitelného umělce, požitkáře a dobrodruha, který autor bere od úplných začátků s metalovými námluvami ve školních letech, přes angažmá v legendárních MASTER'S HAMMER a dále v neméně ikonických sólových projektech, jmenovitě KAVIAR KAVALIER, NECROCOCK a NIGHT VISION, po aktuální tvorbu na poli filmové hudby. 

A aby to nebylo čistě jen o "práci", nahlédne čtenář i do Necrocockova soukromí, nebo s ním absolvuje jeho cestovatelské eskapády.

Celkem vás tedy čeká 163 stran a 23 kapitol Necrostory, dvě přílohy a bohatý fotografický materiál z Necrocockova archivu.

Jedna z takovýchto fotek ostatně zdobí i obálku celé knihy, kterou vám dnes rovněž představujeme.

Pro úplnost ještě dodejme, že o sazbu a celkové grafické ztvárnění se, stejně jako v případě všech dílů Knihy kovu, postaral Tomáš "Chymus" Hanzl.

Tak enjoy a více zase příště!