Vážení přátelé, je tady další díl našeho zpravodajství stran chystané nové desky "Flame of Rebellion" domácí death/black metalové hordy Purnama, ve kterém změníme úhel pohledu a podíváme se na vizuální provedení této desky.

Tímto vám představujeme přebal, jehož ústřední grafický motiv vytvořil indonéský výtvarník M. Luth Slaughter, a to kombinací ruční kresby a digitálního kolorování (A propos, další ukázky jeho tvorby si můžete prohlédnout zde). Tak jak se vám líbí?

Pro úplnost dále dodejme, že na vizualizaci "Flame of Rebellion" se též podíleli jednak Tomáš F. Hanzl (tedy vám jistě známý Chymus), který se postaral o celkový layout, a jednak Miroslav Kravec z MK-Photo ART, z jehož dílny pochází fotomateriál, který najdete v bookletu alba.


Jak bývá v našem zpravodajství zvykem, spolu s přebal desky tu pro vás máme i tracklist, který se sestává z následujících osmi pecek:

It's Coming (Intro) / Nature Will Remain / Rebellion / Light in the Void / Prometheus / Dark Flames / Phoenix / Song for Victory

Tak enjoy a více zase příště!