Vážení přátelé, naše zpravodajství vám přináší další listování v chystaném českém vydání artové publikace "Masterpieces 2018" od anglického vydavatelství Heavy Music Artwork! Dnes nahlédneme do závěrečných dvou galerií.

Ta sedmá, svým rozsahem největší, nese název "100 výtvarníků na 100 deskách od 100 kapel", a právě v ní najdete výběr těch nejlepších obalů metalových desek za minulý rok, což se týká titulů např. od Alien Weaponry, Alkaloid, Axel Rudi Pell, Behemoth, Chthonic, Conan, Dark Buddha Rising, Deströyer 666, Gorod, Church of the Cosmic Skull, Insect Ark, Monstrosity, Monte Pittman, Opeth, Powerwolf, Shining, Stryper, The Lion’s Daughter, Therion, nebo Vitamin X. Zároveň je tady i několik českých stop, jmenovitě Franta Štorm s obalem k aktuální desce Master's Hammer "Fascinator", dále Václav Trajer s obalem ke splitku "Rope Enough for Two" doomových Bludy Gyres a Dayglo Mourning, a v nespolední řadě též splitko "Zos Vel Thagirion" domácích Inferno a řeckých Devathorn, jehož obal vytvořil José Gabriel Alegría Sabogal. 

Osmá a závěrečná galerie se jmenuje "Navrátilci z Masterpieces 2017" a navrací se k výtvarníkům z předešlého vydání této série, a to konkrétně k těm, v jejichž dílně i v roce následujícím vznikla neobyčejná díla. Zde narazíte na vizualizace alb např. od At The Gates, Lucifer's Child, Nothgard, či Iskald.

Enjoy a více zase příště!